Tervetuloa - tässä tietoa jo ennakkoon!

 

Kokoamme tälle sivulle tapahtumapäivän 29.6.2024 ohjelmaa. Tietoja tarkennetaan tarvittaessa aina tapahtuman aloitukseen asti. Yleistä infoa ja edellisvuosien palautteita löydät sivulta "Tapahtumainfo". Jos kaipaat jotakin lisätietoa, vinkkaathan siitä meille puruvesiswimrun@gmail.com - etsimme vastauksen. 

 

Viikonlopun ohjelma

 

Perjantai 28.6.

 • Mahdollisuus saapua tapahtumakeskukseen, noutaa numerot, majoittua ja ruokailla
 • Pastabuffet päärakennuksessa klo 19 alkaen: mustatorvisienipastabuffet (mustatorvisienet poimittu tapahtumareitin varrelta), salaattia, leipää ja jälkiruoka 18 €/hlö. Vaihtoehtona myös avokadopasta.  

 

Lauantai 29.6.

 • Aamiaismahdollisuus päärakennuksessa 9 €/hlö. Huonemajoittujilla aamiainen kuuluu huonehintaan. 
 • 9.45 Reittibriiffi ja ohjeistus  
 • 10.00: Kaikkien sarjojen startit  
 • Maalissa sauna/suihkumahdollisuus, osallistumismaksuun kuuluva rantakala-ateria sekä erikseen lunastettava runsas maalaisbuffet.   
 • Palkintojenjako sarjoittain liukuvasti, kun kunkin sarjan palkittavat ovat paikalla 
 • Mahdollisuus suoritusten spekulointiin, illan istumiseen ja maailmanparantamiseen muiden osallistujien kanssa tapahtuma-alueella. 

 

Lue ohjeet - päivä sujuu paremmin!

Käytännön ohjeita

 

Säännöt: Katso tapahtuman säännöt erillisestä pdf-dokumentista.   

 

Saapuminen ja pysäköinti: Jos majoitut mökeissämme, voit säilyttää auton varaamasi mökin pihassa. Neuvomme tien mökille vastaanotossa. Muiden osallistujien P-alue on Kesälahdentien varressa ("P" kartalla). Alue ei ole Prisman P-alueen kokoinen, joten pysäköithän tiiviisti, jotta kaikkien autot sopivat alueelle. 

 

Ilmoittautuminen ja numerot ("i" kartalla): Saat pihapiirissä mm. reittikartan sekä numeroliivin suorituksen ajaksi. 

 

Pukutilat: Pihapiirissä on tiloja vaatteiden vaihtoa varten. Vältämme kuitenkin yhtäaikaista ahtautumista pieniin sisätiloihin > varautukaamme odottamaan vuoroamme. 

 

WC: Yleisövessat ovat i) päärakennuksen aulassa, heti ulko-oven jälkeen sekä ii) piharakennuksessa.  

 

Lähtö/maali: Päärakennuksen edustalla, näkyy "i"-alueelta. 

 

Huolto reitin varrella: 

 • Huoltopisteet (1-2 kpl matkan mukaan) on merkitty reittikarttaan
 • Huoltopisteillä on järjestäjän puolesta tarjolla vettä, energiajuomaa, sipsejä sekä banaania.
 • Myös osallistujan oma ulkopuolinen apu/huolto on sallittu karttaan merkityillä huoltopisteillä. Järjestäjä voi toimittaa osallistujan omat pullot/energiaeväät tämän toivomalle huoltopisteelle, joko vain yhdelle tai molemmille. Nämä omat eväät kerätään ennen starttia järjestäjän kuljetuksiin päärakennuksen tuntumassa.
 • Huom! Merkitse/nimikoi omat evääsi selkeästi esimerkiksi teipillä/tussilla, jotta tunnistat omasi ja jotta muut eivät omi sinun eväitä. Kestopullot saa takaisin maalissa, kun ne on palautettu maastosta.   

 

Tavaroiden säilytys tapahtuman aikana: Suosittelemme jättämään vaihtovaatteita mahdollisimman paljon omaan autoon. Omia tavaroita voi jättää suljettavassa kangaskassissa myös pihalla osoitettavaan, valvonnan alaiseen ja sateelta suojattuun paikkaan. Kassit merkitään osallistujan omalla kilpailunumerolla (=osallistujan numeroliivin numero). Voit jo kotona laittaa teippiä omaan kassiisi, jolloin tapahtumakeskuksessa jää tehtäväksi vain kassien numerointi tussilla. Kassin saat takaisin, kun palautat numeroliivin.  

 

Saunat/peseytyminen maalissa: Maaliin saapumisen jälkeen on mahdollista käydä peseytymässä joko suihkussa tapahtumakeskuksen pihapiirissä tai saunassa. Naisille on varattu rantasauna, miehille mökin nro 10 sauna. Matkailutila Naaranlahden mökeissä majoittuvilla on mahdollisuus käydä myös vähäruuhkaisissa tunnelmissa oman vuokramökin saunassa.  

 

Katso pihapiirin viitteellinen kartta alta - kun klikkaat sitä, saat sen suuremmaksi. 

 Tule ja koe kirkkaudestaan kuulu Puruvesi lauantaina 29.6.2024!